Regelbunden service och bästa kvalitet på alla delar är avgörande för optimal drift av din anläggning. 

PROFESSIONELL POOL- & SPASERVICE I VÄSTRA GÖTALAND

När ni anlitar AWA POOL & SPASERVICE får ni alltid genomtänkta, korrekta, lättskötta och snygga installationer, reparationer med regelverket från offentliga sektorn som vi har jobbat med som vår grundstomme. Teknikers i grunden, utbildade att arbeta med vatten och el för pool och spaanläggningar i samband med renovering, reparation och service.


Vår styrka är att vi är ett mindre företag med fullkapacitet att sköta hela jobbet och våra kunder får personlig service och oftast samma tekniker på plats. Vår fokus ligger i helhetskonceptet: det ska vara lika snyggt under ytan som ovan. Alla delar är korrekt monterade och fästa, inga lösa delar, inget hänger och inget är halvgjort. Inte minst för säkerheten som går före allt!

AWA POOL & SPASERVICE STÅR FÖR KVALITÉ OCH NI FÅR GARANTERAT KONSTANT 38-40 GRADER I ER UTOMHUSANLÄGGNING. 

VATTEN - så nödvändig, så härligt och har du fördelen att äga egen pool eller spa så har du och din familj tillgång till vardagslyx och en stressfriare tillvaro.


Det är viktigt att underhålla alla delar av poolen och spaanläggningen. Dåligt pH-värde och läckande rör eller en pump som inte är servad som snart tar sin sista suck är vårt område! Naturligtvis rekommenderar vi regelbunden tillsyn för problemfritt poolägande där det enda ni behöver fundera på är vem ni ska bjuda hem på relaxkvällen!

SERVICEBILAR

Vi kommer den tid vi har bokat och med våra fullutrustade servicebilar jobbar vi på plats.

boka oss!

VÅRA TJÄNSTER DÄR PRODUKTER TILLHANDAHÅLLES:


UNDERHÅLL OCH SERVICE AV POOL OCH SPAANLÄGGNINGAR:


SERVICE

REPARATION

RENOVERING

FELSÖKNING

FÖRSÄKRINGSJOBB

VÅRÖPPNING

HÖSTSTÄNGNING

VATTENTEST OCH VATTENRENING

FLYTT OCH LEVERANS AV SPAANLÄGGNINGAR (ibland krävs helikopter)

UNDERHÅLLSAVTAL med rutinkontroll kan upprättas